meer dan 70 jaar kennis en ervaring

Wij zijn Bové

Iedere werkdag staat er in Ravenstein een team van betrokken medewerkers klaar voor onze klanten. Voor de dakdekkers, leveranciers van dakdekkersmaterialen maar ook voor de nadenkers in de dakwereld, zoals architecten, aannemers en monumentenzorg. Met veel plezier en lekker gewoon werken we met al deze partijen samen. Onze ervaring gaat terug naar de jaren ‘50 (zie onderaan voor geschiedenis). Bij Bové geen dure woorden of kleine letters. We houden ervan om te zeggen waar het op staat, duidelijkheid voorop.

Hooked on quality

Een slogan met een knipoog naar onze panhaken en een duidelijke streep onder kwaliteit. Want dat is iets waar wij elke dag weer opnieuw onze handen voor uit de mouwen steken. We luisteren naar u omdat onze producten aan al uw wensen moeten voldoen. Dat vraagt een duidelijke focus op kwaliteit en ontwikkeling. Iets waar we graag mee bezig zijn, want het zit in ons bloed.

Oorsprong in Nederland, levering wereldwijd

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in dakbevestigingsmaterialen zijn de producten van Bové populair in Nederland maar vooral ook in de rest van de wereld. Onze producten komen voornamelijk terecht in het buitenland. Veel Duitse en Engelse daken zijn gemaakt met onze producten en steeds meer landen volgen. Daar zijn we natuurlijk trots op. Het stimuleert ons om dieper in de materie te duiken en verder te kijken.

100% eigen productie

In de jaren ’50 zijn we als eerste in Nederland begonnen met het maken van dakbevestigingsmaterialen. Nu doen we dat nog steeds, alles in eigen fabriek.

Team van specialisten

Een team van specialisten, gevormd door drie generaties lange ervaring. We weten letterlijk alles van dakbevestiging, het zit in ons bloed.

Geen fratsen, wel fatsoen

Wij staan voor duidelijkheid. Bij Bové kom je niet voor verrassingen te staan en behandelen we iedereen graag zoals we zelf behandeld willen worden.

Vanaf de jaren '50

Een leidekker met uitvindersgeest

  • 1950
  • 1958
  • 1964
  • 1988
  • 1989
  • 1993
  • 1998
  • 2004